Op vrijdag 4 januari 2019 gaan we de kerstbomen weer verbranden.
De locatie hiervoor is deze keer weer aan de kruising van de Hondstraat / Broekkant.

Die vrijdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur kunnen jullie daar de kerstbomen inleveren en ontvang je voor iedere kerstboom een lotje. ’s Avonds vertrekken we om 18.30 uur bij de Stuik, samen met de drumband en de brandweer, naar de verbrandplaats en zou leuk zijn als jullie zelf een lampion maken, dan zorgen wij voor een lichtje.

Na de verbranding gaan we terug naar de Stuik, waar onder het genot van een drankje de winnende lotjes worden getrokken. Daarnaast krijgt iedereen met een lotje een kleinigheidje en is het nog een gezellig samenzijn.
We hopen dat jullie veel bomen verzamelen, want hoe meer bomen we hebben, hoe mooier het vuur!

Graag tot ziens op vrijdag 4 januari.
Bij slecht weer graag de site www.sjbvorstenbosch.nl in de gaten houden.

Groeten Stichting Jeugdbelangen