Op woensdag 29 November waren alle kinderen uit Vorstenbosch uitgenodigd om een bezoekje te komen brengen aan Sinterklaas in de Molen.
Ieder jaar stelt onze eigen molenaar Jan Smolenaars ´´zijn molen´´ ter beschikking, zodat Sinterklaas en zijn gevolg daar de Sinterklaas periode kunnen overnachten.
En wat is er nou spannender en leuker, dan een kijkje te mogen komen nemen in ´´DE´´ slaapkamer van Sinterklaas !!
Vorig jaar kon het om organisatorische redenen helaas niet doorgaan, maar dit jaar klonk er  ” HET GIED OAN” in Vorstenbosch. En dát heeft Sinterklaas geweten….

Vanaf 17 uur liepen de kinderen met hun ouders af en aan, er leek geen einde aan de rij te komen.
Maar Sinterklaas genoot met volle teugen, van ieder kindje dat met zijn of haar ouder(s) boven in de slaapkamer ten tonele verscheen. Voor ieder kindje had hij een woordje klaar of nam hij een mooie tekening in ontvangst. En dát hij alle tekeningen bewaard, werd in zijn slaapkamer wel duidelijk.
OOOOVeral waar je keek, lagen tekeningen, brieven en knutselwerkjes die aan Sint gestuurd waren of ingeleverd zijn in de rode Sinterklaas brievenbus die vanaf eind oktober al bij de molen stond.

Buiten knetterde een lekker warm vuurtje en was er gratis koffie ,thee en warme chocomelk voor de kinderen.
Binnen konden de kinderen plaats nemen aan de knutseltafel en samen met de pieten die er rond liepen, een mooi knutselwerkje maken.

Al met al was het een super gezellige, knusse avond waarbij iedereen heeft genoten.
En Sinterklaas is Jan wederom heel erg dankbaar, dat hij de nachten mag logeren in onze mooie molen.