Woensdag 27 oktober was het weer zover! Meer dan 100 kinderen durfden het aan om de heks, die in Vorstenbosch gesignaleerd was, te helpen.

Eerst was het de beurt aan de kinderen van groep 1 t/m 3. Voordat zij in het donker op pad konden gaan, werd er een lampion geknutseld. Goed verlicht vertrokken ze vervolgens richting het bos. De heks was namelijk haar snoeppot kwijt en had de hulp ingeroepen van deze hulptroepen. Zij wisten allen de snoeppot te vinden. Helaas voor de heks was de pot aan het einde van de avond leeg.

De heks had nog een probleem. Er ontbrak een woord in haar toverspreuk. Nu was het de beurt aan de groepen 4 t/m 8 om haar te helpen. In het donkere bos moesten zij verschillende opdrachten uitvoeren om de letters van het ontbrekende woord te vinden. Dit was niet altijd even makkelijk, want niet alle griezelfiguren waren van plan om de letters zomaar prijs te geven. Toch lukte het alle groepen om de toverspreuk compleet te maken.

Deze geslaagde avond werd traditioneel afgesloten met lekkere warme chocolademelk en marshmallows bij het kampvuur.